Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "emiloomen.nl.mysql.service.one.com" in /customers/5/a/a/emiloomen.nl/httpd.www/wp-includes/wp-db.php on line 1653 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/a/a/emiloomen.nl/httpd.www/wp-includes/wp-db.php:1653) in /customers/5/a/a/emiloomen.nl/httpd.www/wp-includes/feed-rss2-comments.php on line 8 Reacties voor Handcrafted Shepherd's Crooks made ​​by Stickmaker Emil Oomen. http://www.emiloomen.nl I handcraft all my Shepherd Crooks in my workshop here in Helmond Nederland. Thu, 13 Jul 2023 15:07:52 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.8.8 Reactie op Voor verkoop door admin http://www.emiloomen.nl/voor-verkoop/comment-page-1/#comment-3422 Thu, 13 Jul 2023 15:07:52 +0000 http://www.emiloomen.nl/#comment-3422 In reply to Andreas Gradert.

U kunt altijd nog een herdersstok bij mij kopen

]]>
Reactie op Voor verkoop door Andreas Gradert http://www.emiloomen.nl/voor-verkoop/comment-page-1/#comment-3316 Mon, 22 May 2023 21:40:47 +0000 http://www.emiloomen.nl/#comment-3316 Beste Emile,
Ik wend me vandaag tot u met een speciaal verzoek, namelijk dat ik een Herdersstokken nodig heb voor de verjaardag van mijn vrouw.

Onze wederzijdse vriend en trainer Wolfgang Lipczenko gaf me je naam en ik vond je op Facebook.

Ik heb niet veel moed om het je te vragen, je schrijft: Soms verkoop ik er een aan andere herders of vrienden, maar meer omdat ik ze een plezier doe en niet omdat ik er een bedrijf van wil maken. Het gaat meer om praten over het hoeden en de honden en het plezier.

We zijn geen vrienden en we kennen elkaar niet, maar we hebben gemeenschappelijke vrienden, Wolfgang en Irene, en dat zijn goede vrienden van ons, met wie we meer doen dan schapen hoeden.

Misschien heb ik nog de mogelijkheid om een ​​herdersstaf van je te krijgen, Wolfgang heeft er twee van je, en ik vind die op je website echt prachtig.

En nog drie argumenten die u kunnen overtuigen? Mijn moeder is Nederlands, Nederlands is mijn eerste vreemde taal, en ik heb Oud-Katholieke Theologie gestudeerd 🙂

Ik zou heel blij zijn met een antwoord.

Hartelijke groeten
Andreas

]]>